Felicidad Latina Page Break

Am nevoie de partener?

Nu este obligatoriu sa ai partener cind te inregistrezi. Majoritatea oamenilor vin fara perechi la dansurile sociale (Salsa, Bachata sau Kizomba) si respectiv pe parcursul lectiilor se face schimbarea (rotatia) partenerilor. Astfel, fiecare persoana are oportunitate sa danseze in pereche.

Cind si cum se face achitarea?

Achitare se face la prima lectie. Fiecare abonament nou se va achita la al 9-ea antrenament, in cazul in care lectiile se fac de 2 ori pe saptamina sau la al 5-ea antrenament cind lectiile se fac o singuara data pe saptamina a cite 2 ore.

E necesar sa am incaltaminte speciala?

La toate stilurile de dans o sa ai nevoie de incaltaminte comoda de schimb pe talpa joasa, ca adidasi sau ghete. Principalul e sa nu fie pe tocuri sau de afara si sa nu cada de pe pecior.

De ce o sa am nevoiela prima lectie?

La prima lectie o sa ai nevoie de imbracaminte comoda, incaltaminte de schimb si dorinta sa inveti a dansa 🙂

Ce stiluri de dans se danseaza in perechi?

Salsa, Kizomba si Bachata sunt dansate in perechi. Insa, acestea stiluri de dans pot fi dansate si solo (fara pereche). Femeile si domnisoarele care nu vor sa danseze in pereche, au posibilitatea sa frecventeze lectiile de Lady Styling, unde se invata miscari din stilurile mentionate anterior.

page break felicidad latina