• Înregistrarea online

  Completează formularul de mai jos pentru a te înregistra în această grupă (заполните форму ниже, чтобы зарегистрироваться в эту группу).

  Nu este obligatoriu sa ai partener cînd te înregistrezi. Majoritatea oamenilor vin fără perechi la dansurile sociale și respectiv pe parcursul lecțiilor se face schimbarea (rotația) partenerilor. Astfel, fiecare persoana are oportunitate sa danseze în pereche.

 • Mai multe informații

  Program: Pașii de bază în Kizomba, postura, lucrul mîinilor și plasticitatea corpului, stilistica masculină și feminină, figurile de bază în pereche, principiile conducerii pentru bărbați, principiile de a se lăsa conduse în dans pentru femei și muzicalitatea. Pe parcursul orelor o să primiți o doză enormă de emoții pozitive, noi prieteni, impresii de neuitat și abilități noi în dans. Datorită lecțiilor noastre, veți putea dansa și improviza sub orice melodie de Kizomba utilizînd elementele și figurile învățate.

  Prețul abonamentului: 400 lei (8 ore)

  Orarul: Marti si Joi 18:30 - 19:30 | Sala 1
  Adresa: Universitatea ULIM la Etajul 10 (în ULIM nu este ascensor, de aceea veniți cu 5-10 min mai de vreme să nu vă grăbiți pe scări :) Str. V. Pârcălab 52,
  Chisinau
  Republica Moldova
  Telefon: 060888224
 • Video

  Mai jos vedeți un exemplu de Kizomba dansat de Isabelle și Felicien, o pereche de dansatori renumită în toată lumea:

  Un pic despre ceea ce reprezintă dansurile sociale, modalitatea de predare și școala noastră (în limba rusă):

 • Recenzii