• Înregistrarea online

  Completează formularul de mai jos pentru a te înregistra în această grupă (заполните форму ниже, чтобы зарегистрироваться в эту группу).

  După înregistrare, o să primiți un mesaj de confirmare a rezervării locului în această grupă.

 • Mai multe informații

  Antistress Dance este un curs special elaborat cu scopul îmbunătățirii stării fizice și spirituale, a elasticității și rezistenței corpului, cu muzică relaxantă pe fundal. Acest curs este bazat în mare parte pe sistemul de exerciții Portdebras și include elemente de coregrafie, yoga, body balance, pilates și stretching. Ca rezultat are loc îmbunătățirea rezistenței musculare, echilibrului, elasticității, grației, se formează o ținută corectă și frumoasă. De asemenea, datorită orelor de Antistress Dance, veți simți o stare de bine, de echilibru și mulțumire de sine, fiind o metodă perfectă anti-stres. Aceste ore sunt potrivite pentru toată lumea, pentru imbunătățirea starii de bine și a sănătății.

  Prețul abonamentului: 400 lei (8 ore)

  Orarul: Marți și Joi 19:30 - 20:30 | Sala 2
  Adresa: Universitatea ULIM la Etajul 10 (în ULIM nu este ascensor, de aceea veniți cu 5-10 min mai devreme, ca să nu vă grăbiți pe scări :) Str. V. Pârcălab 52,
  Chisinau
  Republica Moldova
  Telefon: 060888224
 • Video

  Aici aveti ca exemplu diferite elemente de portdebras ce vor fi utilizate în cadrul lecțiilor noastre

 • Recenzii