• Înregistrarea online

  Completează formularul de mai jos pentru a te înregistra în această grupă (заполните форму ниже, чтобы зарегистрироваться в эту группу).

  Atenție pe data de 27 August în această grupă lecția nu va avea loc.

  În cazul în care doriți să veniți în grupa de Antistress Dance la 19:30 (în aceleași zile, dar mai tîrziu), vă rugăm să vă înregistrați aici. Vă mulțumim.

 • Mai multe informații

  Antistress Dance este un curs special elaborat cu scopul îmbunătățirii stării fizice și spirituale, a elasticității și rezistenței corpului, cu muzică relaxantă pe fundal. Acest curs este bazat în mare parte pe sistemul de exerciții Portdebras și include elemente de coregrafie, yoga, body balance, pilates și stretching. Ca rezultat are loc îmbunătățirea rezistenței musculare, echilibrului, elasticității, grației, se formează o ținută corectă și frumoasă. De asemenea, datorită orelor de Antistress Dance, veți simți o stare de bine, de echilibru și mulțumire de sine, fiind o metodă perfectă anti-stres. Aceste ore sunt potrivite pentru toată lumea, pentru imbunătățirea starii de bine și a sănătății.
  -----------------------
  Antistress Dance - это специально разработанная программа тренировок под расслабляющую музыку базирующаяся на системе упражнений Portdebras и включающая в себя элементы хореографии, йоги, боди-баланса, пилатеса и растяжки. В результате укрепляются мышцы, развивается координация, гибкость, пластичность, формируется правильная и красивая осанка, вырабатывается грациозность и плавность движений, снимается стресс и появляется чувство удовлетворения. Подходит для всех людей без ограничения для укрепления здоровья и душевного равновесия.

  Prețul: 400 lei lunar (8 ore de dans)

  Oră: Marți și Joi 18:30 - 19:30 | Sala 2
  Adresă: Universitatea ULIM la Etajul 10 (în ULIM nu este ascensor, de aceea veniți cu 10-15 min mai de vreme, ca să nu vă grăbiți pe scări :) Str. V. Pârcălab 52,
  Chișinău
  Republica Moldova
  Telefon: 060888224
 • Video

  Aici aveti ca exemplu diferite elemente de portdebras ce vor fi utilizate în cadrul lecțiilor noastre

 • Recenzii